top of page
_I0A1277_edited.jpg

logeren op onze natuurboerderij

Op onze natuurboerderij kun je overnachten en genieten van de ruimte, de natuur en onze dieren. We hebben drie comfortabele vakantiehuisjes en twee knusse caravans in het weiland. Je kunt ook komen kamperen in de boomgaard, met je eigen tent, caravan of camper.  Kom logeren, buiten zijn en spelen en knuffelen met de dieren. 

onze natuurhuisjes

In de oude kaasmakerij van Huize Blokland hebben we drie prachtige vakantiehuisjes gebouwd. We hebben al onze creativiteit en liefde in deze huisjes gestoken en ze zijn ze de perfecte uitvalbasis om op onze boerderij tot rust te komen, het leven op een natuurboerderij te ervaren en de leuke omgeving te verkennen. 

Kaasmakerij 

2-5 personen

 

Ruim en licht huisje bestaande uit één grote ruimte (studio/loft). Er is veel glas waardoor je kunt genieten van het weidse uitzicht. 

Tweepersoonsbed
Slaapbank (140x190)
(Slaap)bank (80x210)
Badkamer met regendouche
Keuken met combi-magnetron
Wifi
TV met chromecast
Vloerverwarming

't Pekelhuis

2-6 personen

 

Comfortabel en ruim huisje ideaal voor stellen of gezinnen met kinderen met tuindeuren die openen naar een terras op het oosten (ochtendzon) met een prachtig uitzicht op onze eeuwenoude boomgaard. Ruim voor 4 personen, knus voor 6 ;-). 

Aparte slaapkamer met tweepersoonsbed
Vide met tweepersoonsbed

Comfortabele slaapbank in de woonkamer
Badkamer met regendouche
Keuken met combi-magnetron
Wifi
TV met chromecast
Vloerverwarming
Eigen terras met uitzicht op de boomgaard