top of page
IMG-20220723-WA0003_edited.jpg

groepsaccommodatie

Zoek je een unieke accommodatie voor een familieweekend, heidag, bedrijfsuitje, vriendenweekend of een retraite? Waar je comfort en rust vindt in je eigen huisje van 2 tot 6 personen, maar waar je samen kunt komen in gemeenschappelijke ruimtes (zowel binnen als buiten) om samen te koken en te eten of andere groepsactiviteiten te organiseren? Ruimte, groen en loslopende dieren die je naar hartelust kunt knuffelen? Stop met zoeken!

 

In de  vakantiehuisjes en caravans kunnen 20 tot 25 personen overnachten. Meer genodigden? Boek onze mini-camping erbij! Verder zijn er op het terrein volop mogelijkheden om te verbinden, te spelen, te leren en bij te komen. 

groepsverblijven

Onze huisjes zijn gebouwd in de voormalige kaasmakerij van onze natuurboerderij. Het zijn vier vakantiehuisjes voor 2 tot 6 personen en een gemeenschappelijke ruimte met grote keuken en eettafel voor groepen van ong 20 personen. In de oude boomgaard, op een steenworp afstand van de kaasmakerij, staan twee caravans waar je ook kunt overnachten. Zo heb je je in kleine groepjes (gezinnen, teams, etc.) je eigen ruimte voor comfort en privacy, maar loop je toch zo bij elkaar naar binnen of ontmoet je elkaar in de groepsruimtes om lekker samen te koken of te eten.

 

Je kunt de groepsruimte boeken en daarbij het aantal huisjes dat je nodig hebt voor jouw groepsgrootte. Voor een groep van 10 personen, of 2 gezinnen, kun je 2 huisjes en de groepsruimte boeken. Voor 14 personen kun je 3 huisjes en de groepsruimte boeken. Enzovoorts. Zelfs voor groepen groter dan 21 personen (het maximaal aantal slaapplaatsen dat wij hebben) zijn er mogelijkheden door bijvoorbeeld de camping af te huren en eigen campers of tentjes mee te brengen. Neem in dit geval even contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Als je de groepsruimte Kaasa boekt is deze altijd alleen voor jouw groep gereserveerd, onafhankelijk van het aantal huisjes dat je erbij boekt; je hoeft deze ruimte dus niet te delen met eventuele andere gasten. 

faciliteiten voor groepen

- 2, 3 of 4 huisjes met eigen keuken en badkamer voor 2 tot 6 personen

- 2 caravans

- groepsruimte om te koken en te eten

-buitenkeuken in de oude koeienstal

- gedeelde badkamer

- picknicktafels buiten

- speeltoestellen (trampo, zandbak, ringen, skelters)

- overdekte ruimte met tafeltennistafel, sjoelbak, snooker en strobalen om op te klimmen

- knuffelige boerderijdieren

- ruimte voor buitenactiviteiten

- vuurplaats voor fikkies en barbecue

- pizzaoven

Check beschikbaarheid

bottom of page