top of page
IMG-20220723-WA0003_edited.jpg

groepsaccommodatie

Familiereünie, vriendenweekend, bedrijfsuitje of een retraite? Onze natuurboerderij hebben we meer dan genoeg ruimte voor groepen. In de  vakantiehuisjes en caravans waar kunnen in totaal 21 personen overnachten. En buiten zijn er volop mogelijkheden om te verbinden, te spelen, te leren en bij te komen.

Deze zomer (2023) zijn bijna alle weekenden al bezet (doordeweeks nog wel plek). Vanaf de herfst hebben we 4 huisjes (totaal 17 slaapplaatsen), 2 caravans (6 slaapplaatsen) en een gemeenschappelijke ruimte met grote keuken (+/- 20 personen) beschikbaar. 

de huisjes

Onze huisjes zijn gebouwd in de voormalige kaasmakerij van onze natuurboerderij. In één gebouw zitten drie huisjes en in het gebouw dat hieraan geschakeld zit bouwen we op dit moment nog één huisje en een gemeenschappelijke ruimte met grote keuken en eettafel voor groepen. In de oude boomgaard, op een steenworp afstand van de kaasmakerij, staan de twee caravans. Zo heb je je in kleine groepjes (gezinnen, teams, etc.) je eigen ruimte voor rust en privacy maar loop je toch zo bij elkaar naar binnen of ontmoet je elkaar om samen te koken of te eten. 

[Let op: de gemeenschappelijke ruimte met grote keuken en eettafel voor groepen is in het najaar pas klaar. Is dit een must, informeer dan bij je reservering of deze al klaar is]. 

faciliteiten

- 3 huisjes met eigen keuken en badkamer voor 4 tot 6 personen

- 2 caravans

- gedeelde badkamer

- picknicktafels buiten

- speeltoestellen (trampo, zandbak, ringen, skelters)

- overdekte ruimte met tafeltennistafel, sjoelbak, snooker en strobalen om op te klimmen

- knuffelige boerderijdieren

- ruimte voor buitenactiviteiten

- vuurplaats voor fikkies en barbecue

- pizzaoven

Vanaf zomer / najaar 2023

- gemeenschappelijke ruimte met grote keuken, eettafel voor 20 personen en ruime zithoek

- een vierde huisje voor 2 personen (+ baby)

check beschikbaarheid

Geef hieronder door wanneer je zou willen komen, met hoeveel mensen, of je naast het verblijf nog dingen wilt organiseren en welk type accommodatie je zoekt. 

arrow&v
arrow&v

Dank voor je aanvraag! Je hoort zsm van ons of deze data beschikbaar zijn. 

Huize Blokland.png
bottom of page